Modern Living Room

Pieni aika siivouspalvelu

KEITÄ ME OLEMME

pieniaika_samuli.jpg

Samuli V.

Hallituksen Puheenjohtaja

Samulin vaikutus yrityksen toimintaan alkoi näkyä pian hänen astuttuaan hallituksen puheenjohtajan saappaisiin. Horjumaton ammattimaisuus, esteet ylittävä luovuus, sekä lämmin hymy ovat Samulin valttikortteja, joiden ansiosta hän on loistava osa kasvavaa tiimiämme Pieni Aika Siivouspalvelut Oy:ssa

pieniaika_maribel.jpg

Maribel Castro

Palveluesimies / Hallituksen jäsen

Maribel on ollut mukana Pieni Aika Siivouspalvelut Oy:n toiminnassa yrityksen perustamisesta lähtien ja on korvaamaton tiimimme “veteraani”. Hänen vankka kokemuksensa ja monipuolinen osaamisensa siivousalalta ovat olleet avainasemassa liiketoimintamme kasvussa ja kehityksessä.

pieniaika_robert.jpg

Robert V.

Perustaja / Omistaja

Robert on yksi luotettavimmista ja kokeneimmista siivousalan ammattilaisia Suomessa.  Työkaverit kuvailevat yrityksen perustajaa sydämelliseksi, iloiseksi ihmiseksi, jonka lähellä on ilo olla. Robertin hyväntahtoinen ja kannustava energia tarttuu koko työporukkaan ja motivoivan ilmapiirin ansiosta töihin on mukava tulla joka päivä.

Luotettavaa ja laadukasta siivouspalvelua

Olemme vuosien saatossa huomanneet, että asiakaslähtöisyys sekä kokeneet ammattilaiset ovat loistavan palvelun A ja O. Uskomme, että tiimimme on yksi alanparhaista ja meillä on totaalinen luottamus jokaista työntekijäämme kohtaan.

 
Pieni Aika Oy suorittaa jokaisen projektinsa laadukkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti.  
Pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset kerta toisensa jälkeen keskittymällä 

personoituun palveluun, kilpailukykyiseen hinnoitteluun, sekä asiakastyytyväisyyteen.