top of page
Modern Living Room

Pieni aika siivouspalvelu

Tarinamme

Pieni Aika Siivouspalvelun perustaja on filippiiniläinen mies nimeltä Robert Vallega. Hän on muuttanut Suomeen paetakseen kotimaansa vaikeaa tilannetta. Filippiineillä olosuhteet ovat todella epävakaat vaikean poliittisen tilanteen, suuren terrorismiriskin, korkeiden rikollisuustilastoiden ja luonnonkatastrofien vuoksi. Tällä hetkellä Filippiinit eivät ole turvallinen paikka elää. Ohessa tarinamme Robertin kertomana!

Kun aloitin elämäni Suomessa sain työpaikan kotisiivouspalvelussa. Työskenneltyäni muutaman vuoden kotisiivouksen parissa, olin kerryttänyt tarpeeksi tietotaitoa sekä osaamista tullakseni siivousalan ammattilaiseksi. Tunnen niin paljon kiitollisuutta saatuani mahdollisuuden parempaan elämään Suomessa, että haluan antaa takaisin ja auttaa myös muita vaikeissa olosuhteissa eläviä ihmisiä saamaan saman mahdollisuuden. Siksi päätin perustaa oman yrityksen auttaakseni muita ihmisiä, jotka tulevat turvattomista oloista. Tunnen myös valtavasti kiitollisuutta suomalaisen yhteiskunnan tarjoamista maahanmuuttajapalveluista ja kaikesta tuesta, mitä olen täällä saanut, joten haluan myös luoda lisää työpaikkoja ja niiden myötä enemmän verotuloja suomalaiselle yhteiskunnalle.

 

Missioni on auttaa ihmisiä, joilla on vaikea tausta, saamaan uusi mahdollisuus parempaan elämään. Autan ihmisiä pääsemään Suomeen, tarjoan alkuun majoituksen ja työn yrityksessäni, jotta he voivat alkaa tienaamaan. 

 

Valitsin missioni toteuttamiseksi siivousalan, sillä se on intohimoni. Ajattelen, että siisti ympäristö on todella tärkeä, erityisesti kotona. Tarjoamalla siivouspalveluita, haluan tehdä ihmisten arjesta helpompaa ja tarjota heille mahdollisuuden viettää enemmän aikaa läheistensä kanssa. Lisäksi säännöllinen siivous tukee terveyttä ja helpottaa erityisesti heitä, jotka kärsivät astmasta, allergioista tai keuhko-ongelmista. 

 

Haluan auttaa niin monia ihmisiä, kuin mahdollista, ja siinä onnistuakseni haluan kehittää yritystäni jatkuvasti. Haluan tarjota ihmisille laadukasta siivouspalvelua ja mahdollisuuden osallistua hyvästä tahdosta kumpuavaan missioomme tarjota työtä ja taloudellista vakautta heille, jotka sitä todella tarvitsevat. Tervetuloa mukaan!

-Robert Vallega, Pieni Aika Siivouspalvelun perustaja

KEITÄ ME OLEMME

pieniaika_maribel.jpg

Maribel Castro

Palveluesimies / Hallituksen jäsen

Maribel on ollut mukana Pieni Aika Siivouspalvelut Oy:n toiminnassa yrityksen perustamisesta lähtien ja on korvaamaton tiimimme “veteraani”. Hänen vankka kokemuksensa ja monipuolinen osaamisensa siivousalalta ovat olleet avainasemassa liiketoimintamme kasvussa ja kehityksessä.

pieniaika_robert.jpg

Robert V.

Perustaja / Omistaja

Robert on yksi luotettavimmista ja kokeneimmista siivousalan ammattilaisia Suomessa.  Työkaverit kuvailevat yrityksen perustajaa sydämelliseksi, iloiseksi ihmiseksi, jonka lähellä on ilo olla. Robertin hyväntahtoinen ja kannustava energia tarttuu koko työporukkaan ja motivoivan ilmapiirin ansiosta töihin on mukava tulla joka päivä.

Luotettavaa ja laadukasta siivouspalvelua

Olemme vuosien saatossa huomanneet, että asiakaslähtöisyys sekä kokeneet ammattilaiset ovat loistavan palvelun A ja O. Uskomme, että tiimimme on yksi alanparhaista ja meillä on totaalinen luottamus jokaista työntekijäämme kohtaan.

 
Pieni Aika Oy suorittaa jokaisen projektinsa laadukkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti.  
Pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset kerta toisensa jälkeen keskittymällä 

personoituun palveluun, kilpailukykyiseen hinnoitteluun, sekä asiakastyytyväisyyteen.

bottom of page